Barnfotograferingar
är det roligaste vi vet

Ett minne för livet

Ta med familjen på en kul upplevelse och få fantastiska bilder med er hem.
Boka en timme i studion eller två timmar utomhus. I studion har vi gunga, såpbubblor, klossar, olika bakgrunder och massa annat kul. Bokar du ute är Hagaparken en underbar plats. Har ni andra önskemål är det bara säga till, vi brukar lösa det mesta.

Image module

Bilder från studiofotograferingar

Klassiska, busiga och vackra bilder. Allt ryms i studion.

Kika närmare på några av våra barnfotograferingar

I bloggen hittar du fina bilder från tidigare fotograferingar. Det kan vara ett bra ställe att få en känsla för vilken typ av bilder du kan få med dig hem från en fotografering hos oss.

Till bloggen

Bilder från utomhusfotograferingar

Ute finns oändligt med möjligheter. Träd, snö, gräs, berg, gungor...allt finns ute.

Prislista för de vanligaste fotograferingarna

I alla paket ingår en lösenordsskyddad hemsida där ni i lugn och ro kan lägga er beställning på digitala bilder och papperskopior i olika storlekar. På sidan brukar det finns mellan 80 och 120 bilder att välja från. Vill ni ha hjälp med bildval går det bra att boka en tid där vi sitter ner tillsammans för att göra ett bra urval.

Image
Studiofotografering
en timme i studion
Klassiska studiobilder står sig alltid. I studion har vi gunga, gosedjur, såpbubblor, klossar m.m. Vi återskapar gärna gamla familje/barn-bilder om ni vill ha liknande som syskon och föräldrar. I paketet ingår fem fixade högupplösta digitala filer.

1.695:-

Image
Utomhus / valfri plats
två timmar i t.ex. Hagaparken el hemma hos er
Utomhusfotograferingar fungerar året om. Hagaparken ligger nära och har fantastiska miljöer att fotografera i. Under ca två timmar busar och fotograferar vi på flera ställen för att variera miljö och bakgrund. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

2.495:-

Image
Studio & Utomhus
en timme i studio och en timme ute
Har du svårt att välja kan det här paketet vara lösningen för dig. Vi börjar i studion och tar fina porträtt innan vi går ut i närliggande park för att ta ett gäng härliga utomhusbilder. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

2.295:-

Missade ni tiden för skolfotot? Tar inte dagis/förskolan porträttbilder längre? Boka en porträttfotografering för barn. Från 595:-

Din privata hemsida

I alla paket ingår en privat lösenordsskyddad hemsida där ni i lugn och ro kan lägga er beställning på digitala bilder och papperskopior i olika storlekar eller visa bilderna för släkt och vänner. På sidan finns mellan 80 och 150 bilder att välja från beroende på vilken typ av fotografering ni valt. Alla bilder presenteras i både färg och svartvitt och sidan fungerar lika bra i datorn som på telefonen och surfplattan.

Sidan ligger uppe minst ett år från fotograferingstillfället och ni kan göra hur många beställningar ni vill. Vill ni ha hjälp med bildval går det bra att boka en tid där vi sitter ner tillsammans för att göra ett bra urval.

Ett urval av våra populäraste ramar

Dessa går att beställa med bild, ramat och klart, direkt från den privata hemsidan
Rokoko
Guld
Rokoko
Silver
Elegant Box
Svart
Elegant Box
Vit
Elegant Box
Valnöt
Elegant Box
Ljusgrå trä

Priser för tilläggsprodukter

Specialprodukter som canvas, fotoböcker, montering på kapa gör vi givetvis också.
Prata med oss för exakta prisuppgifter.

Extra digital bild
SEK 195
10x15
SEK 39
13x18
SEK 79
15x20
SEK 79
18x24
SEK 149
20x30
SEK 149
30x40
SEK 249
40x50
SEK 319
40x60
SEK 379
50x70
SEK 459
70x100
SEK 699
Kom förbi och hälsa på
Kika in i studion och hälsa på fotograferna
Vi berättar gärna mer om du tittar in hos oss. Har du inte vägarna förbi når du oss lättast på info@solnafotostudio.se eller så ringer du oss på 08-27 45 69.