Barnfotograferingar
är det roligaste vi vet

Ett minne för livet

Ta med familjen på en kul upplevelse och få fantastiska bilder med er hem. Boka en timme i studion eller två timmar utomhus. I studion har vi gunga, såpbubblor, klossar, olika bakgrunder och massa annat kul.

Bokar du en utomhusfotografering är Hagaparken en underbar plats med skog, mysiga gångvägar, vatten och öppna ytor. Vi brukar boka två timmar så vi hinner ta bilder i olika miljöer och har tid för mat och vilopauser. Har ni andra önskemål är det bara säga till, vi brukar lösa det mesta.

Image module

Bilder från studiofotograferingar

Klassiska, busiga och vackra bilder. Allt ryms i studion.

Kika närmare på några av våra barnfotograferingar

På vår Instagram hittar du flera bilder från tidigare fotograferingar. Där finns givetvis exempel även på andra fotograferingar. Bläddra runt och låt dig inspireras.

Det är viktigt att välja en fotograf/studio där man gillar stilen på bilder.

Vi anpassar oss givetvis efter önskemål så har ni referensbilder återskapar vi mer än gärna både stil och känsla oavsett om det är en gammal bild som ska återskapas eller ett instagramfilter som ska imiteras.

@solnafotostudio på Instagram

Bilder från utomhusfotograferingar

Ute finns oändligt med möjligheter. Träd, snö, gräs, berg, gungor...allt finns ute.

Prislista för de vanligaste fotograferingarna

I alla paket ingår en lösenordsskyddad hemsida där ni i lugn och ro kan lägga er beställning på digitala bilder och papperskopior i olika storlekar. På sidan brukar det finns mellan 80 och 200 bilder att välja från beroende på paket. Vill ni ha hjälp med bildval går det bra att boka en tid där vi sitter ner tillsammans för att göra ett bra urval.

Image
Lilla
en timme i studion eller utomhus
I studion har vi gunga, gosedjur, såpbubblor, klossar och andra kul saker. Utomhus är det grönt och skönt och det finns oändliga möjligheter till bilder. Vi återskapar gärna gamla familje/barn-bilder om ni vill ha liknande som syskon och föräldrar. I paketet ingår fem fixade högupplösta digitala filer.

1.795:-

Image
Mellan
två timmar i studion eller utomhus
Två timmar ger er lugnet att hinna pausa. Äta lite mellis eller trösta. Vi hinner med att både vara inne och ute, ta en lång promenad vid Ulriksdals slott eller i Hagaparken. Vi hinner med olika typer av porträtt, syskon och familjebilder. Ett omtyckt upplägg. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

2.795:-

Image
Stora
tre timmar där du önskar
Vi hänger tillsammans under tre timmar. Vi hinner med porträtt, familjebilder, bus och bilder när alla är precis som sig själva. Ta med fika och ha en härlig dag i det gröna eller bjud hem oss till er.
I paketet ingår 20 fixade högupplösta digitala filer.

4.895:-

Missade ni tiden för skolfotot? Tar inte dagis/förskolan porträttbilder längre? Boka en porträttfotografering för barn. Från 895:-

Din privata hemsida

I alla paket ingår en privat lösenordsskyddad hemsida där ni i lugn och ro kan lägga er beställning på digitala bilder och papperskopior i olika storlekar eller visa bilderna för släkt och vänner. På sidan finns mellan 80 och 200 bilder att välja från beroende på vilken typ av fotografering ni valt. Alla bilder presenteras i både färg och svartvitt och sidan fungerar lika bra i datorn som på telefonen och surfplattan.

Sidan ligger uppe minst ett år från fotograferingstillfället och ni kan göra hur många beställningar ni vill. Vill ni ha hjälp med bildval går det bra att boka en tid där vi sitter ner tillsammans för att göra ett bra urval.

Image module

Printa & rama bilderna

Passa på att beställa fina printar, inramningar och canvastavlor av bilderna ni får tillgång till via hemsidan efter fotograferingen.

Vi printar och monterar allt själva och kan erbjuda många olika typer av ramar och papperstyper. Vi kan även printa era egna bilder eller matcha våra nytagna bilder med bilder ni har sen förut om dom ska sitta bredvid varandra.

Exempel på alla ramar, papperstyper och canvas hittar ni i vår butik där du kan i kika på allt i verkligheten eller så klickar du dig till vår printsida där vi visar fler exempel.

Är du på jakt efter något specialprint som fototapet, plexi eller annat kan vi lösa det också. Fråga bara.

Priser för våra vanligaste fotograferingar

Ring om du har önskemål om annat upplägg
Lilla - 1 timme
1795:-
I studion eller närliggande park inkl. 5 digitala bilder
Mellan - 2 timmar
2795:-
I studion och/eller t.ex. Hagaparken inkl. 6 digitala bilder
Stora - 3 timmar
4895:-
I t.ex. Hagaparken, Ulriksdals slott eller hos er inkl. 20 digitala bilder
Barnfotografering porträtt
995:-
Kort porträttfotografering halvkropp (ca 10 minuter) inkl. 2 digitala bilder
Syskonfotografering porträtt
1295:-
Kort porträttfotografering halvkropp (ca 15 minuter) inkl. 3 digitala bilder
Extra digital bild
195:-
Vid beställning av fler bilder än de som ingår i paketet
Kom förbi och hälsa på
Kika in i studion och hälsa på fotograferna
Vi berättar gärna mer om du tittar in hos oss. Har du inte vägarna förbi når du oss lättast på info@solnafotostudio.se eller så ringer du oss på 08-27 45 69.