Barnfotograferingar
är det roligaste vi vet

Ett minne för livet

Ta med familjen på en kul upplevelse och få fantastiska bilder med er hem. Boka en timme i studion eller två timmar utomhus. I studion har vi gunga, såpbubblor, klossar, olika bakgrunder och massa annat kul.

Bokar du en utomhusfotografering är Hagaparken en underbar plats med skog, mysiga gångvägar, vatten och öppna ytor. Vi brukar boka två timmar så vi hinner ta bilder i olika miljöer och har tid för mat och vilopauser. Har ni andra önskemål är det bara säga till, vi brukar lösa det mesta.

Image module

Bilder från studiofotograferingar

Klassiska, busiga och vackra bilder. Allt ryms i studion.

Kika närmare på några av våra barnfotograferingar

I bloggen hittar du fina bilder från tidigare fotograferingar. Det kan vara ett bra ställe att få en känsla för vilken typ av bilder du kan få med dig hem från en fotografering hos oss.

Till bloggen

Bilder från utomhusfotograferingar

Ute finns oändligt med möjligheter. Träd, snö, gräs, berg, gungor...allt finns ute.

Prislista för de vanligaste fotograferingarna

I alla paket ingår en lösenordsskyddad hemsida där ni i lugn och ro kan lägga er beställning på digitala bilder och papperskopior i olika storlekar. På sidan brukar det finns mellan 80 och 120 bilder att välja från. Vill ni ha hjälp med bildval går det bra att boka en tid där vi sitter ner tillsammans för att göra ett bra urval.

Image
Studiofotografering
en timme i studion
Klassiska studiobilder står sig alltid. I studion har vi gunga, gosedjur, såpbubblor, klossar m.m. Vi återskapar gärna gamla familje/barn-bilder om ni vill ha liknande som syskon och föräldrar. I paketet ingår fem fixade högupplösta digitala filer.

1.695:-

Image
Utomhus / valfri plats
två timmar i t.ex. Hagaparken el hemma hos er
Utomhusfotograferingar fungerar året om. Hagaparken ligger nära och har fantastiska miljöer att fotografera i. Under ca två timmar busar och fotograferar vi på flera ställen för att variera miljö och bakgrund. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

2.495:-

Image
Studio & Utomhus
en timme i studio och en timme ute
Har du svårt att välja kan det här paketet vara lösningen för dig. Vi börjar i studion och tar fina porträtt innan vi går ut i närliggande park för att ta ett gäng härliga utomhusbilder. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

2.295:-

Missade ni tiden för skolfotot? Tar inte dagis/förskolan porträttbilder längre? Boka en porträttfotografering för barn. Från 695:-

Din privata hemsida

I alla paket ingår en privat lösenordsskyddad hemsida där ni i lugn och ro kan lägga er beställning på digitala bilder och papperskopior i olika storlekar eller visa bilderna för släkt och vänner. På sidan finns mellan 80 och 150 bilder att välja från beroende på vilken typ av fotografering ni valt. Alla bilder presenteras i både färg och svartvitt och sidan fungerar lika bra i datorn som på telefonen och surfplattan.

Sidan ligger uppe minst ett år från fotograferingstillfället och ni kan göra hur många beställningar ni vill. Vill ni ha hjälp med bildval går det bra att boka en tid där vi sitter ner tillsammans för att göra ett bra urval.

Image module

Printa & rama bilderna

Passa på att beställa fina printar, inramningar och canvastavlor av bilderna ni får tillgång till via hemsidan efter fotograferingen.

Vi printar och monterar allt själva och kan erbjuda många olika typer av ramar och papperstyper. Vi kan även printa era egna bilder eller matcha våra nytagna bilder med bilder ni har sen förut om dom ska sitta bredvid varandra.

Vi har exempel på alla ramar, papperstyper och canvas uppsatta i vår butik som du kan i kika på allt i verkligheten eller så klickar du dig till vår printsida där vi visar fler exempel.

Är du på jakt efter något specialprint som fototapet, plexi eller annat så brukar vi lösa det också. Fråga bara.

Priser för våra vanligaste fotograferingar

Ring om du har önskemål om annat upplägg
Barnfotografering 1 timme
1695:-
I studion eller närliggande park inkl. 5 digitala bilder
Barnfotografering 2 timmar
2295:-
I studion och/eller närliggande park inkl. 6 digitala bilder
Barnfotografering 2 timmar
2495:-
I t.ex. Hagaparken eller valfri plats inom 5km inkl. 6 digitala bilder
Barnfotografering porträtt
695:-
Kort porträttfotografering halvkropp (ca 10 minuter) inkl. 2 digitala bilder
Syskonfotografering porträtt
995:-
Kort porträttfotografering halvkropp (ca 15 minuter) inkl. 3 digitala bilder
Extra digital bild
195:-
Vid beställning av fler bilder än de som ingår i paketet
Kom förbi och hälsa på
Kika in i studion och hälsa på fotograferna
Vi berättar gärna mer om du tittar in hos oss. Har du inte vägarna förbi når du oss lättast på info@solnafotostudio.se eller så ringer du oss på 08-27 45 69.