Kontakta oss

  • 08 - 27 45 69
  • Råsundavägen 106
  • info@solnafotostudio.se
  • 09:00 - 18:00 vardagar
  • (avvikande öppettider dag före röd dag)

Fotograferna

Här är vi som jobbar på Solna Fotostudio
Team member
Marina
Fotograf & retuschör
Marina gör alla typer av fotograferingar och retuscheringar. Hon är påhittig, bygger ny inredning, skapar fina miljöer till reklamfotograferingar och lyckas få alla att skratta. Hon är trebarnsmamma, ägare till studion och ansvarig för ekonomin.
Team member
Gunnar
Fotograf
Gunnar fotograferar porträtt och håller koll på all ny utrustning på marknaden. Med sin erfarenhet och många kontakter i fotobranchen är han guld värd. Grundade systerföretaget Solna Fotocenter redan 1971.
Team member
Kristoffer
Fotograf & retuschör
Kristoffer är fotografutbildad och har hjälpt till att bygga upp studion. Han fotograferar alla typer av bilder och löser även de svåraste ljussättningarna. Han är pappa till två små tjejer som ofta agerar testmodeller för nya idéer.
Team member
Hasse
Fotograf
Hasse hjälper de flesta av våra företagskunder med porträtt i studion. Han har lång erfarenhet och på fritiden fångar han snöskotrar och storslagen natur med kameran. Han är gärna ute på äventyr i fjällvärlden.

Kika in i studion

Här sker de flesta fotograferingar vi gör. Allt från barnfotograferingar och porträtt till reklamfotograferingar.
Image module
Kom in och säg hej
Har du vägarna förbi är du alltid välkommen in för att kika på studion och hälsa på oss som jobbar här. Har vi tid bjuder vi gärna på en kaffe.