Fantastiska bilder är ett perfekt
sätt att minnas din graviditet

Föreviga magen

Kom själv, ta med en partner eller blivande syskon. Vi fotograferar dig och din mage på finast tänkbara sätt. Välj mellan studiobilder eller ta med oss till en vacker plats utomhus. Efteråt hjälper vi till att printa och rama de färdiga bilderna så du kan hänga dom på väggen.

Image module

Gör din graviditet till ett konstverk

Vi hjälper dig att montera och rama för ett perfekt resultat

Priser

Image
Studiofotografering
1½ timme i studion
Vackra studiobilder med snygg ljussättning, precis som du vill ha dom. Respektive och syskon är välkomna. I paketet ingår tre fixade högupplösta digitala filer.

1.995:-

Image
Utomhusfotografering
två timmar i Hagaparken
Vi fotograferar i t.ex. Hagaparken under två timmar. Det finns gott om tid för att förflytta sig, klädbyten och vila. I paketet ingår fem fixade högupplösta digitala filer.

2.495:-

Image
Specialpaket
Vi anpassar oss till dig
Kom med önskemål om var, hur och när fotograferingen ska äga rum och vad som ska ingå. Vi hittar gärna på nya saker på nya platser och kan anpassa oss till det mesta.

Pris på förfrågan

Image module

Information & tips

Hur går det till

Vid en gravidfotografering i studion bokar vi av en timme där vi tillsammans skapar bilderna du tänkt dig. Vi ljussätter, testar olika poser och tittar på bilderna tillsammans tills vi hittar rätt. Det finns gott om tid att byta kläder, ta pauser, en kopp kaffe eller ett glas vatten. Givetvis får syskon och respektive vara med om det är ett önskemål. Vi har både kvinnliga och manliga fotografer och det går bra att komma med önskemål inför din fotografering.

Att tänka på

Titta på nätet och i tidningar efter bilder du gillar och ta med dom till oss när det är dags så kan vi efterskapa dessa. Enklast är att spara dom i telefonen. Fundera gärna på klädval. En löst sittande skjorta eller kofta kan vara ett snyggt plagg att låta falla över magen. Vi upplever att enfärgat passar bra och inte tar uppmärksamhet från magen. Tänk på att inte ta på dig åtsittande plagg då dom lätt lämnar märken.

Utomhusfotografering

Självklart kan vi även ta bilder utomhus. En fin plats är Ekotemplet i Hagaparken med omnejd. Där är det ofta lugnt och templet ger fint ljus och skydd mot väder om det inte skulle vara optimalt. Har du någon annan plats du tänkt dig så tipsa oss gärna, vi tycker det är kul att se nya ställen. Vid dåligt väder kan du givetvis boka om tiden. Oftast kan man kolla vädret dagen innan och stämma av. Vi förstår att det inte går att styra över sin graviditet och om du vill ta utomhusbilder under årets kallare månader löser vi det också men det är bra om vi då pratar ihop oss ordentligt innan fotograferingen.

Beställning & leverans av bilder

Efter fotograferingen får du tillgång till en lösenordsskyddad hemsida där du i lugn och ro kan titta på bilderna och lägga din beställning. På sidan finns även möjlighet att beställa förstoringar. Dom valda bilderna levereras som högupplösta JPEG eller TIFF-filer.

Kom och hälsa på
Du är alltid välkommen att hälsa på så du får en känsla för oss fotografer och möjlighet att titta på studion.