Gör konstverk av
dina fotografier

Pryd väggarna med dina egna bilder

Vi hjälper dig att skapa egen konst. Printa bilder i färg eller svartvitt på papper, canvas, plåt, trä, plexi m.m. Rama in dom, montera på kapa, spänn på kilram. Alternativen är oändliga.

Vi finns här och guidar dig rätt bland alla alternativ, visar exempel och diskuterar storlekar. Väljer du en inramad eller monterad bild levererar vi alltid allt klart för att bara hänga upp på väggen.

Vi printar självklart dina egna bilder. Inte bara bilder vi tagit.

Image module

Våra tre populäraste produkter

Image
Papperskopior
Vi printar huvudsakligen på tre typer av papper. Photo Glossy 260g, Photo Pearl 310g och Photo Rag 308g. Samtliga från Hahnemühle som är ledande på fotopapper av absolut högsta kvalité. Kika närmare på de tre olika papperstyperna lite längre ner på sidan.
Image
Inramningar
Hos oss får du hjälp att välja ram, passepartout och montera dina bilder så att dom är klara att hänga upp. Rätt ram till rätt bild kan verkligen skapa ett konstverk på väggen. Har du egna idéer hjälper vi dig att förverkliga dom.
Image
Canvas
Har du svårt att välja kan det här paketet vara lösningen för dig. Vi börjar i studion och tar fina porträtt innan vi går ut i närliggande park för att ta ett gäng härliga utomhusbilder. I paketet ingår sex fixade högupplösta digitala filer.

Prislista

Priser för papperskopior och canvas

Fotopapper

Pearl
13x18 / 15x20
79:-
18x24
129:-
20x30
149:-
30x40
249:-
40x50
349:-
40x60
399:-
50x70
499:-
60x80
599:-

Fine Art Papper

German Etching, PhotoRag & Metallic
13x18 / 15x20
199:-
18x24
219:-
20x30
239:-
30x40
379:-
40x50
479:-
40x60
559:-
50x70
659:-
60x80
799:-

Canvas

Monterad på 38mm ram
20x20
469:-
20x30
499:-
30x30
599:-
30x40
649:-
40x40
739:-
40x50
799:-
50x50
999:-
50x75
1399:-

Våra fyra mest sålda papperstyper

Hahnemüle - SIHL - Ilford - PermaJet

German Etching

Hahnemühle German Etching 310g är ett helt matt papper med struktur likt ett akvarellpapper. Det perfekta pappret till konstnärliga bilder. Supersnyggt att rama in utan glas.

Photo Rag

Hahnemühle Photo Rag 308g är ett helt matt papper med struktur. Det här är vår egen favorit. Den är fantastisk att rama in utan glas eller hänga på väggen med en ramlist.

Pearl

Hahnemühle Photo Pearl 310g är vårt mest omtyckta papper. Det gör sig lika bra i en ram bakom glas som i en ram utan glas eller på en kapa direkt på väggen.

Metallic

SIHL Metallic Pearl 290g är ett blankt papper med metallkänsla. Ger dina bilder ett härligt tryck. Det är fantastisk att rama in med eller utan glas.

Äkta Polaroidbilder

Konst i miniformat från dina bilder

Nu har vi möjligheten att skapa polaroidbilder av alla typer av bilder. Oavsett om du har tagit bilden med din mobil, hittat den på nätet, har den som papperskopia eller som negativ kan vi göra riktiga polaroidbilder av dom.

Perfekt som tackkort, placeringskort och inbjudningskort på, till och efter festen, bröllopet, dopet. Möjligheterna är oändliga.

Sätt upp dom på kylskåpet eller skapa en liten fotovägg med dina bästa bilder. Nåla upp dom på anslagstavlan, sätt dom med klädnypor i ett snöre eller låt dom bara ligga framme på soffbordet.

Sväng förbi så kan vi visa hur det blir. Det är magiskt!

45:-/bild

Image module

Printar med kvalité

Epson SureColor SC-P6000

Dina printar förtjänar det bästa så alla förstoringar du beställer görs på vår Epson P6000. En marknadsledande skrivare från Epson. Printern använder UltraChrome HD-bläck som ger fantastisk kvalitet med ljusstarka och livfulla färger.

Oavsett papperstyp eller om du väljer en print på canvas ser vi till att den håller högsta kvalité och monteras så du bara kan gå hem och hänga den på väggen.

Har du ett eget papper eller önskemål om specialpapper så tveka inte. Vi kan ta hem vilken typ av papper som helst. Ska du printa till en utställning, begränsad upplaga eller jobbar du som fotograf är du varmt välkommen förbi för att diskutera print med oss.

Ett urval av våra populäraste ramar

Vi har fler ramar i butiken och kan även specialtillverka ramar efter önskemål
Nielsen Essential
Nielsen Essential
Flera färger och storlekar i butiken, ännu fler att beställa
Nielsen Essential
Nielsen Alpha
Nielsen Alpha
Nielsen Alpha
Rokoko
Rokoko
Elegant Box
Vi monterar din bild med eller utan passepartout
Elegant Box
Vi printar och ramar din bild på under timmen
Accent Vintage
Accent Vintage
Välj papper och få hjälp med kontrast och färgjustering
Accent Antigo
Accent Antigo

Ta en närmre titt på ramarna vi har på lager här

Ramarna i närbild

Canvas monterad på ram

Canvas är något extra. Att få sin bild printad i större format och hänga den hemma känns fantastiskt. Ett eget konstverk på väggen.

Vi printar alla våra canvas på vår Epson P6000 och Hahnemüles Photo Canvas. Det garanterar en perfekt färgåtergivning och lång hållbarhet med bevarade färger. Vi fixar alltid till bilderna så att dom ser så bra ut dom bara kan innan vi printar och monterar dom.

Alla canvas monteras med GOframes ramsystem för canvastavlor. Du får en 38mm bred kant med perfekta hörn och bra spänning över hela tavlan. Den är lätt, stabil, snygg och hållbar.

Normalt kan vi leverera alla canvas samma eller nästkommande arbetsdag.

Kom in i butiken och titta på våra printade exempel.

Image module
Kom och hälsa på
Vi har exempel på alla papper printade i butiken och ramar av alla modelles så du kan komma och titta på vad som passar just din bild.